برگزاری همایش بینالمللی بیمارستانهای خصوصی ایران با حضور نمایندگانی از ترکیه
همایش و نمایشگاه بین المللی بیمارستانهای خصوصی ایران با حضور نمایندگانی از کشورهای مختلف جهان از جمله ترکیه در تهران برگزار شد.
همایش و نمایشگاه بین المللی بیمارستانهای خصوصی ایران با حضور فعالان این بخش از کشورهای ترکیه، هند، روسیه، تونس و عراق، شرکتهای فعال در حوزه گردشگری سلامت و نمایندگانی از دیگر کشورها در تهران برگزار شد.
محمدعلی محسنی بندپی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره اهدف برگزاری این رویداد به خبرنگار آناتولی گفت: علاوه بر مؤسسات ایرانی، نمایندگان این حوزه از 20 کشور جهان در این همایش حضور دارند که در آن گردشگری سلامت و نقش بیمارستانهای خصوصی مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی با اشاره به دستاوردهای این نمایشگاه، افزود: سمینار و کنفرانسها با موفقیت برگزار شد و میهمانان در مورد موضوعات مختلف رایزنی و تبادل نظر کردند.
بندپی با بیان اینکه یکی از مشکلات مهم گردشگری سلامت کمبود شرکتهای واسطه برای انتقال بیماران از کشورهای خارجی است، اظهار داشت: باید برای رفع این امر اقدامات لازم انجام شود.
وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از مشکلات درباره برخی کشورها نیز اخذ روادید برای بیماران است، گفت: این موضوع را در کمیسیون مجلس مطرح خواهم کرد، همچنین وضعیت را با دوستان در وزارت امور خارجه در میان می گذاریم و برای حل آن تلاش خواهیم کرد.
او خاطرنشان کرد: در صورت نیاز میتوان در مجلس پیشنهادهای قانونی برای رفع موانع گردشگری سلامت ارائه کرد.
بندپی با اشاره به اینکه یکی دیگر از مشکلات ایران تحریمهای اعمال شده به دلیل برنامه هستهای این کشور است، اذعان داشت: بیماران باید از این امر مستثنی شوند. پیش از این بیشتر لوازم پزشکی و حدود 3 تا 5 درصد داروها را وارد میکردیم که متأسفانه در این زمینه حتی در واردات داروهای سرطانی و بیماریهای خاص نیز با مشکلات جدی مواجه هستیم.
دکتر اوغور باران، دبیرکل انجمن بیمارستانهای خصوصی و سازمانهای بهداشتی و درمانی ترکیه نیز که در این همایش شرکت کرده، اظهار داشت: از برگزاری این قبیل رویدادها حمایت میکنیم.
وی با بیان اینکه گردشگری سلامت یکی از بخش های مهم اقتصاد و گردشگری در سطح جهان است، گفت: روند کووید- 19 را تجربه کردیم، در این روند متوجه خیلی نیازهای جدید شدیم. گردشگری سلامت حوزه مهمی برای خدمت به بشریت است و ایران نیز در این زمینه گام های جدی برمی دارد.
باران، بیمارستانهای مورد تایید مؤسسات ارائه کننده گواهینامههای بینالمللی را در گسترش گردشگری سلامت مهم دانست و گفت: ایران در این مسیر قرار دارد. البته ترکیه در این زمینه باتجربه تر است. هم اکنون نزدیک به 50 بیمارستان در کشورمان معیارهای بینالمللی را داشته و برگههای مناسب را دریافت کرده است. میتوانیم بگوییم ترکیه یک گام جلوتر است.
وی با اشاره به وجود فرصتهای «شگفتانگیز» در زمینه سرمایهگذاری گردشگری سلامت در ایران افزود: همین فرصتهای سرمایهگذاری در ترکیه برای ایرانیها وجود دارد.
محمد حسین دلشاد، رئیس بیمارستان خصوصی مریم در کرج هم با اشاره به رابطه نزدیک ترکیه و ایران در خصوص گردشگری سلامت، گفت: ترکیه در گردشگری سلامت بسیار پیشرفت کرده است. امیداوم در حوزه تبادل تجارب همکاری خوبی داشته باشیم.
وی با بیان این که پدر و مادرش از دانشکدههای پزشکی ترکیه فارغالتحصیل شده اند، گفت: پدرم از دانشگاه استانبول و مادرم نیز از دانشگاه دیگری در این شهر فارغالتحصیل شدند. خودم نیز در منطقه فاتح استانبول بدنیا آمدم. هم اکنون بیمارستان مریم در زمینه گردشگری سلامت فعالیتهای مطلوبی در خاورمیانه انجام داده است. پدرم هم با بیمارستانهای ترکیه در حال همکاری است.
دلشاد، استانبول را یکی از 5 شهر مهم در این عرصه در جهان توصیف کرد و ادامه داد: این بیمارستانها در دوره پسا کرونا نیز به لحاظ قیمت هم از قدرت رقابت بالا برخوردار بوده و نقش مهمی در این عرصه دارند.
دکتر مرتضی صدقی رئیس بیمارستان سینای اراک هم در همین زمینه اظهار کرد: با بیمارستانی در استانبول در حال همکاری هستیم. به یکدیگر کمک کرده و تبادل تجربه انجام میدهیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.